DGM – vi kan farligt gods

Global kompetens inom farligt gods

DGM Sverige ingår i DGM worldwide network, där mer än 60 kontor i 35 länder erbjuder en global kompetens vad gäller produkter och tjänster inom farligt gods. Vårt utbud av tjänster och produkter baseras på kunskap, förtroende och praktisk erfarenhet av farligt gods och farliga ämnen.

Vi har sedan starten 1988 arbetat för ökad säkerhet vid transport och hantering av farligt gods. Eftersom vi är verksamma på samtliga kontinenter finns en naturlig närhet till utvecklingen av nationella och kontinentala lagar och direktiv.

Från våra kontor i Göteborg , Landvetter flygplats, Arlandastad och Malmö kan vi hjälpa dig med packning, dokumentation och ansvarsförsäkring för transport av farligt gods. Vi erbjuder naturligtvis även utbildningar, konsultation, rådgivning och säkerhetsrådgivartjänster. Dessutom kan du vända dig till oss för beställning av packmateriel, etiketter och skyltar, regelverk och litteratur eller programvaror som säkerställer och underlättar dokumentation av sändningar med farligt gods.

Vi arbetar för dig

DGM arbetar för att vara ett stöd för dig i alla frågor, vare sig det gäller frågor om farligt gods, farliga ämnen eller säkerhet. Vi jobbar för att du som kund ska få den support som just du och din organisation behöver i form av utbildning, rådgivning och produkter. Vår uppgift är att hjälpa er så att ert gods hanteras och transporteras säkert och pålitligt enligt gällande lagar och bestämmelser.

Besök vår kunskapsbank Allt om farligt gods för att se vilka regelverk som gäller för din verksamhet

Se filmen om DGM

Visste du att

  • DGM är en av världens största totalleverantörer av tjänster och produkter inom farligt gods.
  • DGM vid flera tillfällen utsetts som IATA Top Ten Accredited Training School.
  • DGM har ett globalt kvalitets- och säkerhetsprogram för att säkerställa våra produkter och tjänster mot samtliga marknader.
  • DGM har ett heltäckande försäkringsskydd som tar juridiskt ansvar för sändningar med farligt gods som förbereds och skickas av DGM.
  • DGM har utvecklat sin egen programvara (DGOffice) som ger ett stöd till mer än 4 000 användare runt om i världen.
0

Kontakt & support

Vi finns här för att hjälpa dig som kund! Du är varmt välkommen att kontakta oss på valfritt sätt som passar dig bäst.

Har du inget supportavtal?

Säkra tillgång till kompetens och stöd redan idag. Genom att teckna ett supportavtal får du tillgång till vår supportavdelning där du får hjälp  i frågor som rör farligt gods. Vår support är alltid bemannad säkerhetsrådgivare  som svarar på dina frågor både via telefon och mail.

Vad händer sen?
Ditt ärende behandlas direkt och vi kommer att kontakta dig senast följande arbetsdag.

Vi bokar in ett personligt möte med dig om du är intresserad av våra tjänster.

Helt säkert
Vi garanterar att dina kontaktuppgifter inte kommer att lämnas ut till tredje part.

Våra kontor

DGM Sverige är verksamma från fyra olika kontor.

Kontaktuppgifter
Göteborg – Landvetter Kontaktuppgifter & personal
Göteborg – Hisingen Kontaktuppgifter & personal
Stockholm – Arlanda Kontaktuppgifter & personal
Malmö Kontaktuppgifter & personal

DGM Sverige AB
Org.nummer: 556598-2526